Com pots col·laborar amb el calendari 2023

Si teniu un espai físic, podeu oferir-vos com a punt de venda on distribuir el calendari.
Us deixarem els calendaris a dipòsit (no hi ha percentatge de vendes) i us facilitarem tota la informació per fer una bona comunicació.

Si et ve de gust participar en una o vàries de les comissions de treball, no t’ho pensis! Segur que trobaràs el teu espai i aportaràs grans coses al projecte i a les persones que ja hi formem part! Tria la teva comissió: càsting, estudi de referents, reflexió i formació, comunicació, distribució, disseny gràfic, fotografia, audiovisual, il·luminació, economia, projecte, lingüística (català, castellà, euskera i gallec), acompanyament a les participants, escenografia, estilisme i vestuari, perruqueria, maquillatge, catering i acting.)

Si vols viure l’experiència immersiva de conèixer una de les teves dones referents, diga’ns quina o quines dones t’agradaria treballar i justifica la teva resposta. Gaudeix d’una experiència anual de recerca i documentació de la seva vida, descobreix-la i deixa’t portar i acompanyar per tot l’equip! Visquis on visquis, no et perdis l’experiència!

Si t’encanta el calendari i creus que pots fer-lo arribar a persones del teu entorn, demanan’s ser ambaixadora! Et farem arribar els calendaris que necessitis!